October!

DSC_0306

Twee weken in oktober zal ik participeren aan een intensieve bewustzijnstraining! Alle lessen zullen over genomen worden door een aantal hele leuke collega’s. Een hele mooie kans om weer even een opfrisser te krijgen van een nieuwe docente ;). Ook nieuwe yogi’s zijn uiteraard van harte welkom. Vanaf 8 oktober ben ik niet bereikbaar (ook niet per mail!), dus mochten jullie vragen hebben of je bijvoorbeeld af willen melden voor eens les wanneer ik er niet ben, dan kunnen jullie terecht bij de dames. Zie hun contact gegevens bij ‘contact’.

During two weeks in October I will be joining in on an intensive mindfulness training! All classes will be subbed by three very sweet collegues. A great chance to experience new teachers and new styles of teaching. New yogi’s are of course very welcome to try a class at Abyasa. From the 8th of October I wont be able to answer your messages, if you have any questions or you want to cancel a class, feel free to contact the ladies. See their schedule and contact details on our contact page.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *