Home Sweet Home

IMG_1671

*

Lieve Yogi’s en Yogini’s,

Hoe gaat het met jullie??
Nog eventjes voor ik jullie weer mag vergezellen in de lessen!!!

*

Mijn reis loopt bijna op z’n eind. Bijzonder is dat deze reis afgesloten wordt en eigenlijk perfect omschreven wordt door de energie van de volledige maansverduistering die vandaag plaats heeft gevonden (rode bloedmaan). Zoals er geen toeval bestaat, staat de maan ‘in weegschaal’, wat mijn sterrenbeeld is. De energie van deze maansverduistering vraagt ons om naar de stilte van onze binnenwereld te gaan, te luisteren naar al wat zich daar bevindt – hoe rauw en ongepolijst ook. Het vraagt ons terug te keren naar onze intuitie, waar nieuwe inspiratie, inzichten en antwoorden liggen voor de komende tijd. De energie biedt ons de mogelijkheid om oude mechanismen en patronen die ons niet meer dienen te observeren en achter ons te laten, de realiteit onder ogen te zien en te kiezen voor nieuw. Wij kunnen (voor een heel groot deel) zelf bepalen hoe ons pad eruit ziet, waarheen het leidt en met wie je het pad beloopt. Ruimte, eerlijkheid, vrijheid, en intuitie.

Ik heb veel zin terug te komen en nieuwe inspiratie met elkaar te delen, nieuwe gezichten bij Abyasa te leren kennen en weer een nieuw hoofdstuk in te gaan.

*

Uiteraard ook even wat praktisch nieuw: met pasen zijn wij gewoon geopend! 
Dus zowel de ochtendlessen op 20 April, als de lessen op maandag 21 April gaan door. Let op: maandagavond 21 April is er alleen les om 20.00.

*

Ik ben er zondag 20 April weer in de les om jullie gesteldheid na mijn afwezigheid even goed te onderzoeken, eens kijken wat jullie de afgelopen weken hebben uitgespookt ;).

Heel veel liefs en tot snel!!

Bente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *