India Sweet India


Lieve Abyasa Yogi’s en Yogini’s,

Ten eerste: bedankt! Bedankt dat jullie je lijf en geest inzetten bij Abyasa. Het is mij een groot genoegen de lessen te geven.

India
Dan nu: het is zo ver! Het is tijd om me weer te wagen in het land van chai, mannen met snorren en prachtige yoga ervaringen. Bij deze breng ik jullie graag even op de hoogte van alle wijzigingen.

Zaterdag 1 maart stap ik in het vliegtuig richting Mysore, een stad in het zuiden van India, waar ik mij weer onder zal dompelen in een cursus bij mijn guru Bharath Shetty. Ook zal ik een anatomie cursus volgen bij welbekende chiropractor Noah McKenna. Echter neem ik dit soort reizen altijd met een flinke korrel Indiaas zout, want je weet nooit wat je daar te wachten staat.

Maandag 7 april vlieg ik terug richting ons kikkerlandje om jullie hopelijk weer te verblijden met een hele hoop moois!

 

Wat betekent dit voor jullie?

Ik ben heel blij jullie te vermelden dat jullie een aantal weken les mogen genieten van een bijzondere yogini – Maïté Walraven.

maite

Maïté is getraind in de Anusara methode en ook bij haar ligt de focus op ‘alignment’, anatomie en de sterke connectie tussen lichaam, hart en geest. Er zijn veel overeenkomsten tussen onze lessen, toch is de stijl waarin Maite lesgeeft anders.

Een prachtige kans om jezelf even wakker te schudden van eventuele ‘Abyasa-gewoontes’ die erin geslopen zijn en nieuwe dingen te leren!!

Maite zal lessen overnemen van 2 tot 17 maart, in die tijd zal het rooster aangepast zijn dus let op en check hier het rooster.

Helaas is Abyasa dus eventjes gesloten. Hoop jullie na deze reis weer te mogen verwelkomen in de lessen.

 

Nog even wat kleins

Dan heb ik nog even een paar kleine huishoudelijke mededelingen.
– Neem een handoekje mee als je merkt dat je handen glijden op de mat! Wanneer je je handoekje vergeet kunnen wij je er altijd een lenen, maar probeer er zelf aan te denken.
-Gelieve even je glaasje af te spoelen als je wat water heb gedronken, zou voor mij heel fijn zijn :)

Keep Practicing. Abyasa Yoga.

One comment

  1. Linda Duin says:

    Veel plezier Bente en mooi dat je doorgaat met jezelf. Als je al zo vroeg op de weg van de wijsheid loopt dan kan die niet anders dan veel in het verschiet hebben voor je. Dikke kus. x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *