Abyasa Nieuwssss

Beste Yogi’s, Yogini’s en andere Actieve Sportlieden,

Even een paar kleine mededelingen.

Vanwege een relatief plotselinge verbouwing van Sawadee Massage, de mooie ruimte waarin Abyasa gevestigd is, zullen er volgende week (de week van maandag 7 oktober) een aantal lessen uitvallen. Maandag, woensdagochtend en vrijdag is er GEEN les. Woensdagavond en de twee lessen op zondagochtend gaan WEL gewoon door. Dus, wie het eerst komt, die het eerst maalt, meld je snel aan. En excuus voor de ‘late’ melding.

Nummertje twee. Zoals sommigen van jullie wellicht wel weten is er al een tijdje een mooie samenwerking gaande tussen Old Skool Fitness en Abyasa Yoga. Misschien herinneren jullie je de gave stranddag nog? Ook de verbouwing in Sawadee is weer een reden voor een extra activiteit: nogmaals een proefles in Old Skool Den Haag. De les wordt gegeven op dinsdag 8 OF donderdag 10 oktober – de meeste stemmen gelden. Wil je graag mee doen en kun je beiden dagen? Meld je dan voor beide lessen aan en wij geven bijtijds door welke dag het wordt. Aanmelden kan op info@abyasayoga.com en de les kost 5 euro. Niet – Old Skool of Abyasa leden zijn uiteraard van harte welkom, spread the word! (Zie www.oldskooldenhaag.nl voor informatie over de locatie)

 

 

 

Een laatste mededeling vandaag is een zaadje dat langzaam begint te ontkiemen – ook een product van Abyasa en Old Skool: een hele mooie vakantie in de zomer van 2014. Hoogstwaarschijnlijk op een aan te rijden locatie in een zeer zonnig oord in juni. Het plan: en uitermate relaxte week: zon, zee, strand en veel vrije tijd. Echter wel gepaard met super leuke activiteiten: Abyasa Yogalessen zoals we deze kennen – diepe ontspanning door inspanning, gecombineerd met super leuke creatieve Old Skool lessen. Heerlijk uitgerust EN tegelijkertijd lekker fit terug van vakantie. Denk jij nu al: dit lijkt me echt wat! Laat het ons dan even weten. Suggesties zijn altijd welkom.

Tot zover het Abyasa Nieuws van deze keer.
Tot snel en keep practicing.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *