Rooster

Abyasa is met een kleine pauze tot voorjaar 2017!

Het is daardoor op dit moment niet mogelijk je les te boeken.

Hou de site in de gaten voor meer informatie!

 

 *

Omdat wij lesgeven in kleine groepjes zal het nodig zijn dat iedereen zich aanmeldt voor de les, dit kan via de kalender op de website, klik hier. Voor de strandles bij Bora Bora op vrijdag hoef je je niet aan te melden!

Heb je nog vragen, over het volgen van een proefles bijvoorbeeld, dan kun je altijd bellen naar 0626202377 of een mailtje sturen naar info@abyasayoga.com.

Zorg dat je elke les 10 minuutjes van te voren aanwezig bent. Dit geeft je de kans om je om te kleden, rustig je matje uit te rollen, eventuele vragen te stellen, nog even wat water te drinken en aanwezig te worden in de ruimte. Vooral voor de ‘laatkomers’ is dit van belang: de deur is vanaf het moment dat de les begint gesloten.

*

Let op: wanneer je niet komt zonder je af te melden of wanneer je je niet op tijd afmeldt (zie algemene voorwaarden) is Abyasa Yoga helaas genoodzaakt toch leskosten in rekening te brengen. 


Dames: mocht je ongesteld of juist zwanger zijn dan kun je gewoon participeren in de les. Vermeld dit wel even, een aantal houdingen zal aangepast worden.

*

Individuele lessen kunnen gevolgd worden op afspraak.
Heb je specifieke klachten, aandoeningen of juist doelen en wensen? Dan steken wij bij Abyasa Yoga heel graag tijd en energie in het maken van lessen die op maat gemaakt zijn.