Weekend Retreat 2016

*

Het is weer zo ver! We gaan een weekendje weg!

Wanneer: vrijdag 17 t/m zondag 19 juni
Waar: Holten, Gelderland

Na een ontzettend leuk weekend bij de Dieken in september 2015 is het weer tijd om met stel yogi’s de hort op te gaan!

Het weekend zal plaatsvinden op een heerlijke locatie midden in natuurgebied De Sallandse Heuvelrug bij Holten in Gelderland. We zullen wakker worden met gefluit van de vogeltjes, onze dag beginnen met een intensieve yoga practice, lekker wandelen of fietsen of een boek lezen, heerlijk eten en de dag afsluiten met een hele relaxte meditatieve practice. Er is dus gelegenheid om te ervaren wat intensieve yoga voor je kan betekenen, om lekker veel te wandelen of juist gewoon even lekker niks te doen.

***
Ben je enthousiast geworden? Mooi!

De kosten voor het weekend zijn €315 per persoon voor een gedeelde kamer.
BOEK JE VOOR 15 APRIL? Nog mooier!
Tot 15 april geldt de vroeg-boek korting
! Dit betekent dat je €275 betaalt ipv €315.

De prijzen zijn inclusief alle yogalessen, vegetarische maaltijden van vrijdag tot zondag en thee/koffie, fruit en snacks tussendoor. Je hoeft alleen je eigen matje mee te nemen.

*

WAAR ZEI JE?

image kopie 4

‘Herberg de Dieken’ ligt midden in een natuurgebied. De yogalessen zullen gegeven worden in een prachtige serre die uitkijkt op de omgeving, of buiten in de ‘tuin’ waar uiteraard genoeg ruimte is. De kamers zijn verdeeld over 2 bijgebouwen en zijn simpel, schoon en netjes. De kamers zijn gedeeld, minimaal met 2, maximaal met 4 personen. Ook de badkamers zijn gedeeld, er zijn er genoeg voor iedereen. In de Dieken hangt een hele relaxte sfeer met leuke hoekjes en gezellige ruimtes. Het is er nog niet erg gemoderniseerd, de jaren 70 sfeer is er nog gezellig aanwezig ;).

Er is 1 1-persoonskamer voor de liefhebber. Deze kamer bevindt zich direct naast een 3 persoonskamer en deelt ook de badkamer, maar heeft meer privacy. De kosten voor verblijf in de 1-persoonskamer zijn €345 – of €315 met vroeg-boek korting. (Wanneer deze niet geboekt wordt, wordt ie at random toegewezen ;) ).

*Belangrijk om te vermelden ivm eventuele allergieen: er lopen 3 katten rond in het gebouw en sinds kort ook een lieve kleine pup a la golden retriever. Deze zullen zich nooit in de yogaruimte of de slaapvertrekken bevinden, maar lopen wel rond in de hal.

De Dieken is zowel makkelijk te bereiken per trein vanuit Den Haag (vanaf het station Holten is het nog wel een stuk lopen door het natuurgebied), vooral met de auto is het heel makkelijk te doen (ongeveer 2 uurtjes rijden).

*

WAT GAAN WE DAN DOEN?

IMG_4049

Om een idee te krijgen van wat we gaan doen (precieze tijdsschema volgt nog):

Vrijdag zullen we s’middags aankomen, het weekend openen, een rustige, ontspannen practice doen, heerlijk samen eten en na een relaxte meditatie lekker slapen.
Zaterdag zullen we de dag beginnen met een actieve, intensieve practice, heerlijk eten samen en is er vrije tijd en de mogelijkheid de omgeving te verkennen. Later op de dag volgt een rustige, meditatieve practice, een heerlijke maaltijd en later nog een korte meditatie.
Zondag zullen we de dag weer beginnen met een actieve, intensieve practice, heerlijke eten en het weekend samen afsluiten.

*

AANMELDEN

Unknown

Voor eventuele vragen en om je aan te melden kun je een mail sturen naarinfo@abyasayoga.com. Je boeking is pas definitief na overboeking van de kosten van het weekend.

Mocht je onverhoopt toch niet mee kunnen, dan krijg je tot 30 dagen van te voren 50% retour, tot 15 dagen van te voren 25% retour en bij annulering binnen 24 uur van te voren worden de volledige som in rekening gebracht. Bij annulering door Abyasa krijg je de betaling natuurlijk direct retour.

***

Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben als ik!

Veel liefs,

Bente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *