Portugal Retreat 2016

Jaaaa!

Het gaat gebeuren, een echt en heus retreat!
Vanuit Balanzs zal ik samen met collega Jasmijn Dijkstra een heerlijk retreat verzorgen in het prachtige Loural Village in Portugal.

IMG_1657-300x225

LOURAL VILLAGE

Deze accommodatie is bijzonder, jouw yoga retreat vindt namelijk plaats in een geheel eigen dorp. Diep in de bergen tussen Lissabon en Porto, midden in de prachtige Portugese natuur, met veel stilte & rust. Vanuit Loural is er de mogelijkheid om een uitstapje te maken naar een van de pittoreske dorpjes in de buurt. Je verblijft in een van de huisjes is het dorp, zodat je behalve je eigen (gedeelde) slaapkamer ook altijd een gedeelde woonkamer & keuken tot je beschikking hebt.

Meer weten? Kijk dan eens op www.facebook.com/louralvillage

YOGA

Jouw yogalessen worden deze week gegeven door de inspirerende en ervaren Balanzs Yoga docenten Jasmijn Dijkstra en Bente Groenendaal. Het retreat biedt zowel de kans om heerlijk te ontspannen als de kans om je te verdiepen in de practice door middel van langere lessen, extra verdiepingsworkshops en natuurlijk de mogelijkheid om altijd van alles te vragen. Er zal een combinatie zijn van actieve lessen en rustige ontspannen lessen. Voor ieder wat wils!

Alle activiteiten en lessen zijn altijd optioneel. Geen zin om vroeg op te staan? Sluit wat later aan. Behoefte aan meer vrije tijd? Geen probleem. Dit is jouw week!

DAGPROGRAMMA

Hieronder vind je een voorbeeld dagprogramma. Jij bepaalt helemaal zelf aan welke onderdelen je mee wilt doen!

08:00   Wakker worden met een ochtend snack

08:30   Ochtendles: meditatie gevolgd door een dynamische flow

11:00 Heerlijke uitgebreide brunch

13:00 (Yoga)workshop, een mooie wandeling of lekker ontspannen

16.00   Energie voor de volgende les met een middag snack

17:00 Avondles: een rustige hatha/yin les om de dag af te sluiten

19:00 Dinner time: heerlijke vegetarische maaltijd

20:00 Avondprogramma zoals meditatie of sutra’s

FOOD

Onze kok zal de heerlijkste, vegetarische gerechten koken. Elke dag beginnen we met een heerlijke snack om wat energie op te doen voor de practice, gevolgd door een uitgebreide brunch na de practice. Voor de tweede practice kunnen we wederom herladen met een heerlijke shake of snack en in de avond zal er een vers diner worden Alles is vegetarisch, gezond en erg lekker.

MASSAGE

Er zijn diverse massages & masseurs beschikbaar. Wij raden van harte aan om hier ook de tijd voor te nemen, niet alleen om heerlijk te ontspannen maar ook om afvalstoffen af te drijven, het zelfhelende vermogen van het lichaam te bevorderen en een heerlijk moment voor jezelf te creeren. Tijdens het retreat worden de dagen en beschikbare tijden aangegeven. Prijzen varieren tussen de 20-35 euro. Zorg dat je voldoende cash geld hiervoor mee neemt aangezien er geen ATM in de buurt zit.

 

DATA EN PRIJZEN:

Zaterdag 10 september – Zaterdag 17 september 2016

* 3-4 persoonskamer: 899,- NU EARLY BIRD tot 1 juni : 799,-

* 2 persoonskamer: 999,- NU EARLY BIRD tot 1 juni : 899,-

* 1 persoonskamer: 1049,- NU EARLY BIRD tot 1 juni: 949,-

INCLUSIEF

7x overnachting

10 x meditatie en yogales

7x avondprogramma

Alle maaltijden en diverse tussendoortjes. Onbeperkt thee, koffie en water

Linnengoed en handdoeken (bedden zijn opgemaakt)

Diverse excursies/wandelingen en yoga workshops

EXCLUSIEF

Vliegticket

Annulerings- en reisverzekering

Autohuur (indien gewenst)

Transfer (+/-35-40 euro pp/one way, transfertijd is ongeveer 3 uur)

We beginnen met een gezamenlijk diner om 19.00 op de aankomstdag. Aankomst is mogelijk vanaf 14.00. Wil je eerder aankomen? Neem dan even contact op met ons op. Op de laatste dag ontbijten we nog 1 keer samen en nemen daarna afscheid om 11.00

 

GROEPSGROOTTE

De maximale groepsgrootte is 18. De minimale groepsgrootte is 9 deelnemers. We laten je zsm weten of de reis doorgaat!

TRANSPORT

Er vliegen verschillende maatschappijen naar Lissabon zoals Transavia, Vueling of Ryanair. Kijk voor een uitgebreid aanbod van alle vliegmaatschappijen op www.worldticketcenter.nl of www.skyscanner.nl. De locatie ligt op ongeveer 2 1/2 a 3 uur rijden van de luchthaven. Je kunt een huurauto huren, waardoor je ter plekke wat meer bewegingsvrijheid hebt. Indien gewenst kunnen we je in contact brengen met andere deelnemers zodat je eventueel samen een auto kunt huren.

 

VOORWAARDEN

Je plek is gereserveerd zodra de aanbetaling van 250 euro is betaald. De algemene voorwaarden van Balanzs Yoga & More zijn van toepassing.

Meer info? Mail dan even naar hallo@balanzs.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *