Home Sweet Home

IMG_5447

.

Lieve Yogi’s,

Het heeft even geduurd maar: out of sight, definetly not out of mind en het is de hoogste tijd voor een update.

Inmiddels ben ik alweer zo’n 2,5 maand op Nederlandse bodem en ik heb al het geluk gehad om sommigen van jullie tegen te komen. Hoe heerlijk ik het vond te vertrekken naar India, zo heerlijk vond ik het ook om weer thuis te komen. Thuis in mijn fijne huis, bij lieve mensen, in een lente-zonnetje, met de motivatie om weer te doen waar ik het meest van hou: het delen van de practice.

In de praktijk betekent dit dat ik mijn lessen bij Balanzs weer op heb gepakt, beach yoga, bedrijfsyoga en privé lessen geef. Daarnaast ben ik ook begonnen met (de samenwerking met) een bedrijf dat werkt met deze drie pijlers: fysieke gezondheid, gezamelijkheid en financiele vrijheid. Mocht je daar meer over willen weten dan vertel ik je dat natuurlijk graag.

Voorlopig kunnen jullie mij vinden in de studio bij Balanzs of op vrijdag op het strand bij Bora Bora.

.

Love en Light,
Bente

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *