Greece

 cretethumb-1

 Lieve Abyasi’s!

Zoals jullie weten ga ik bijna richting Griekenland voor een nieuwe cursus. De cursus zal plaats vinden in Zuid Kreta op een plek genaamd Triopetra: een afgelegen plekje direct aan de zee, waar niet veel meer is dan wat rotsen en een kleine taverna. Les zal ik krijgen van internationaal erkende leraar Simon Park (klik hier voor zijn site), ik hoop weer heel veel moois mee terug te nemen.

Maite en Sara nemen de lessen hier weer over. Gelukkig heb ik opnieuw vernomen dat veel van jullie enthousiast zijn weer les van deze dames te krijgen dus dat is fijn.

Sara en Maite zijn bereikbaar op de nummers: 06 45548514 (Maite) en 06 86271556 (Sara). Zie onderstaande schema voor hun lesdagen. Mocht je een vraag hebben op een van de desbetreffende dagen of je af willen melden dan weet je dus wie te bellen :). Deze info staat ook op de website.

Sara: 
Friday 15
Sunday 17
Sunday 24
Wednesday 27
Sunday 31

Maite:
Monday 18
Wednesday 20
Friday 22
Monday 25
Friday 29

Veel liefs en tot in de lessen,

Bente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *