Zomeractie, pure markt en meer!

Lieve Abyasi’s,

Een paar kleine doch hele leuke mededelingen!

*

ZATERDAG

Yessss! Zaterdag wordt het mooi weer!! Wij zullen de hapjes en drankjes dus ook lekker nuttigen in de tuin bij Abyasa!
Wees welkom vanaf 19.00!!!

 

Unknown

*

ZOMERACTIE
Het wordt weer lekker weer!!!!! Ik ben blij! Dus maak ik jullie ook graag blij! En wel met een korting op je kaart!

MAANDKAART: koop je voor de maand juni, juli of augustus een maandkaart? Dan betaal je nu €60 in plaats van €80. Dit betekent dat je gemiddeld minder dan 6,50 per les betaalt als je twee keer per week komt en dus nog minder mocht je nog vaker komen!

NIEUWE LEDEN: spread the word. Heb je nog nooit een les gevolgd bij Abyasa en zou je deze zomer graag lekker in je vel beginnen?
Koop dan nu een 5 rittenkaart voor maar €30! De rittenkaart gaat in op t moment van aanschaf en de kaart is 7 weken geldig!

Ben jij blij met de Abyasa lessen en ken je iemand die ook wel wat yoga kan gebruiken? Dan zou ik het heel erg op prijs stellen als jullie deze boodschap even doorgeven! Het is een belachelijk koopje ;)!

*

BUITEN PRACTICE

Van de week hebben we onze eerste practice in de paleistuinen gehad samen! Met de geur van gras, het gevoel van de zon op onze huid en speelse backbends was het een hele leuke les. Helaas nog een beetje koude voetjes in savasana, maar de temperatuur gaat vanzelf omhoog! De 20.00 lessen zullen dus nog even binnen gegeven worden, maar hou er rekening mee dat wanneer je je voor 18.00 inschrijft dat het zo kan zijn dat we lekker buiten lessen.

*

15 JUNI PURE MARKT

Het is weer tijd voor de Pure Markt in de Piet Heinstraat. Een gezellige markt met ambachtelijk eten & drinken en een kleine sectie non-food waar Sawadee en Abyasa natuurlijk ook aan mee doen. Dit betekent wel dat wij zondag 15 juni maar 1 ochtendles hebben, om 09.30! Wees welkom!

*
KEEP PRACTICING! ABYASA YOGA!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *