Rittenkaarten en Handdoekjes

Lieve Abyasi’s!

Deze week zijn we lekker back to basics gegaan. Ikzelf ben heel blij weer les te geven, hopelijk zijn jullie net zo blij als ik;)!
Even een kort berichtje over de rittenkaarten.

Bij het checken van mijn administratie kwam ik een aantal rittenkaartjes tegen die helemaal onder het stof zaten. Sommigen gekocht in November, niet meer gebruikt sinds Januari! Nu moet ik bekennen dat ik hier allerminst strikt mee ben geweest, vind het zelf niet zo interessant en vind het veel te leuk dat jullie er zijn! Echter zijn veel van deze oude kaarten inmiddels verlopen en wordt het nu toch tijd schoon schip te maken.

Wanneer je je rittenkaartje in November, December of Januari hebt gekocht en alweer een hele tijd niet bent geweest (je weet wie je bent): wanneer je aankomende week weer begint met lessen ben je heel welkom je rittenkaartje binnen twee weken, dus tot 11 mei, op te komen maken. Na 11 mei is je kaart sowieso niet meer geldig.

Voor de meeste van jullie is er niets aan de hand en geldt alleen de boodschap dat we ons bij Abyasa iets beter gaan houden aan de geldigheid van de rittenkaartjes. Ter herinnering:
5 rittenkaart – 2 maanden / 8 weken geldig
10 rittenkaart – 3 maanden / 12 weken geldig
20 rittenkaart – 4 maanden / 16 weken geldig

Nog een kleinigheidje, wij zijn hier bij Abyasa inmiddels in het bezit van een bonte verzameling handoekjes. Netjes gewassen liggen ze te wachten op hun rechtmatige eigenaren! Ligt jouw handdoekje hier bij, neem je ‘m dan de volgende keer weer mee naar huis?

Veel liefs,

Bente

Keep Practicing. Abyasa Yoga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *