We blijven open!!

Lieve Yogi’s en Yogini’s!

Belangrijk en heuglijk nieuws!!!

WE BLIJVEN OPEN!

Zoals de meesten van jullie inmiddels weten vertrek ik aanstaande zaterdagochtend vroeg richting India. Volgens plan zouden de lessen de eerste twee weken overgenomen worden door Maite en wij helaas even de de deuren moesten sluiten. Echter heeft zich een lieve, warme en enthousiaste yogini aangediend die al te graag de andere lessen over wil nemen. Dus: wij blijven open! JOEHOE!!

Wat betekent dit voor jullie?

Eigenlijk vooral dat jullie lessen kunnen blijven boeken zoals gewoonlijk.

Van zondag 2 maart tot maandagochtend 17 maart zullen jullie lessen kunnen genieten van de bijzondere yogini Maïté Walraven. Maïté is getraind in de Anusara methode en ook bij haar ligt de focus op ‘alignment’, anatomie en de sterke connectie tussen lichaam, hart en geest. Er zijn veel overeenkomsten tussen onze lessen, toch is de stijl waarin Maite lesgeeft anders.

maite

Contact gegevens: 2 – 17 Maart kunnen jullie Maïté voor vragen, aan- en afmeldingen bereiken op:
06 45548514

LET OP: in de twee weken dat Maite les geeft is er een aangepast rooster. Dit zien jullie vanzelf tijdens het boeken van een les of klik hier voor het rooster.

Van maandagavond 17 maart tot woensdagochtend 9 april kunnen jullie lessen genieten van Sara Rincon. Deze warme en liefdevolle yogini is van Spaanse afkomst en is getraind in klassieke yoga. Sara combineert asana met pranayama en meditatie en haar kracht ligt in de nadruk op ademhaling en bewustzijn tijdens de les, Haar stijl is warm, zacht en toch met de nodige dynamiek.

image

Contact gegevens: van 17 maart tot 9 april kunnen jullie Sara bereiken op: 06 86271556.

De lestijden blijven in deze periode hetzelfde als gewoonlijk.

 

KORTOM: twee prachtige kansen om jezelf even wakker te schudden als ik in Timboektoe zit.

Ik zal jullie oprecht missen en mijn uiterste best doen weer veel moois mee te nemen uit het land van yoga, chai, kokosnoten en mannen met snorren.
Veel liefs, Bente

KEEP PRACTICING. ABYASA YOGA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *