Nieuwe lestijden en meld je aan!

Langzaam maar zeker komen meer mensen in contact met de lessen bij Abyasa, wat resulteert in drukkere lessen. Ontzettend leuk natuurlijk!!! Omdat Abyasa alleen werkt met kleine groepjes, zit de les met 6 mensen ‘al’ vol. Dus, gooien we er wat nieuwe lestijden tegenaan! Ook belangrijk is de aanmeldingsprocedure – dus lees even verder.

De eerste les die toegevoegd zal worden op het rooster is een tweede zondag les. LET OP, een kleine wijziging in de begintijd van de eerste les! De eerste les start 09.30 en is 10.45 afgelopen. De tweede les start 11.15 en is 12.30 klaar. De tweede les zal van start gaan op zondag 15 september.

Beiden lessen hebben zo hun voordelen, doe je mee met de eerste, heb je de gehele ontspannen dag nog voor de boeg. Doe je mee met de tweede, kun je lekker een beetje uitslapen, ontbijten en de ochtend goed afsluiten met een heerlijke yogales.

Nieuw is dat iedereen┬ázich vanaf nu dient aan te melden voor de les. Voor een ‘vaste plek’ kun je nu alleen zelf zorgen door je tijdig aan te melden. Aanmelden kan vanaf 3 weken van te voren, dus je kunt al een aantal lessen vastleggen als je dat wil. Afmelden kan een dagje van te voren, zo hebben anderen nog de kans zich aan te melden (kleine groepjes he ;)). Klik op ‘Boek nu een les’ en schrijf je in voor de lessen die jij wil volgen.

 

Tot snel en keep practicing.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *